22/05/2024

Colònies 2n Mas Gorgoll

Hem anat de colònies a Palamós!

Colònies 2n Mas Gorgoll

La setmana passada els nens i nenes de 2n vam marxar 3 dies de colònies a Palamós. Allà vam fer activitats relacionades amb el mar i el seu entorn: vam anar a la platja a buscar residus, ens van explicar els diferents tipus de vent, vam remullar-nos els peus a l'aigua i vam buscar éssers vius explorant per les roques de l'espigó.

També vam visitar el museu de la pesca i la llotja on vam veure la subhasta de peix i les conegudes gambes rosades de Palamós!

Vam aprendre moltes coses noves d'una manera molt vivencial, propera i divertida. Tot i que també va haver moments més lúdics i lliures que van gaudir d'allò més, com les estones per fer cabanyes al bosc, visitar als cavalls de la masia, els jocs de nit i la discoteca que tant estaven esperant tots els infants amb tantes ganes!!

Us hem deixat un link al Tokapp on podreu veure un recull de fotografies de tots aquests moments inoblidables. Esperem que us agradin i que gaudiu d'una bona estona amb els vostres fills/es recordant les seves vivències d'aquests dies.

No items found.